Over App2Order

App2Order is een digitale applicatie die optimalisatie van het OKC mogelijk maakt. De app ondersteunt logistieke handelingen zoals het klaarzetten van karren, het bestellen van nieuwe producten voor in de OK, en het aanvullen van karren. De app levert je daarnaast meer inzichten op, zodat je het logistieke proces nog verder kunt optimaliseren.

Minder fouten, dus minder kosten

App2Order heeft als doel om oude logistieke processen te versnellen en te vereenvoudigen. Door chaotische en inefficiënte werkomstandigheden is een logistieke fout snel gemaakt, en fouten kosten geld. Hoe verder we de kosten voor ziekenhuizen kunnen verlagen, hoe beter het is.

Onze app haalt veel druk weg bij werknemers, waardoor er minder fouten worden gemaakt. Het eindresultaat? Betere dienstverlening en soepelere processen. Zo verbeteren we de dienstverlening voor, tijdens en na een operatie. We willen ziekenhuizen in heel Nederland helpen bij dit proces.

Het ontstaan

Het idee voor App2Order kwam van Dick Braam van CWZ Nijmegen. Hij zag hoe restaurants werken met digitale bestellingen en raakte geïnspireerd. Waarom gebruiken ziekenhuizen deze technologie eigenlijk niet?

 

Die vraag was het startschot voor een eerste versie van de innovatie die Proud Nerds in samenwerking met CWZ heeft uitgewerkt. Een mooie combinatie van het innovatieve karakter van CWZ en de technische kennis van Proud Nerds. Nadat CWZ het spits afbeet, sloot ook het Erasmus MC aan. Proud Nerds realiseerde voor dit ziekenhuis een aantal uitbreidingen voor App2Order, zoals

 

Proud Nerds is een digital agency uit Nijmegen, gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale oplossingen. Bij Proud Nerds werken 70+ vakmensen in hart en nieren, die zich graag inzetten om innovaties te creëren die impact maken. Daarom past App2Order ook zo goed bij Proud Nerds!

 

Voor ziekenhuizen, door ziekenhuizen

We hechten er veel waarde aan dat de afstand tussen de gebruiker en de innovatie klein blijft. Daarom blijven we graag samen met ziekenhuizen verder ontwikkelen. Ziekenhuizen die App2Order gebruiken, mogen automatisch deelnemen aan onze werkgroep. Zo werken we samen toe naar de optimalisatie van OK’s in heel Nederland, met kennis uit de doelgroep.

Wil jij bijdragen aan de digitalisering van OK’s? Neem dan vrijblijvend contact op. We gaan graag met je in gesprek.