Actueel

Wil je meer weten over App2Order, of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? De onderstaande artikelen helpen je verder. Van kennisartikelen over App2Order, tot ervaringsverhalen van ziekenhuizen, je vindt hier alles over onze innovatie.

Zorg & ict 2024 - Zo verbeter je de logistiek op jouw OKC

De Zorg & ict beurs in Utrecht (9 t/m 11 april) is de juiste gelegenheid om de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie te ontdekken. Ook App2Order zal aanwezig zijn.

Meer efficiëntie en inzicht op het OK-complex. Hoe werkt dat? Dat zullen we live demonstreren op de beurs!

Ook het Erasmus MC kiest voor App2Order.

Het Rotterdamse ziekenhuis Erasmus MC en App to Order slaan de armen ineen. Samen wordt App2Order verder ontwikkeld en zal het in 2024 in gebruik genomen worden op het grootste OK-complex van Nederland met maar liefst 24 operatiekamers. 

Bezoek ons op Zorg en ICT

Op 13, 14 3n 15 juni is App to Order te vinden op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die A2O te bieden heeft? Kom langs en we geven je een demo van de nieuwste mogelijkheden.

Cansius Wilhelmina Ziekenhuis

We beginnen deze case met een raadsel: wat hebben een all-you-can-eat-sushirestaurant en de operatiekamer van het Cansius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen met elkaar te maken? Het antwoord: je bestelt op beide plekken via een app…

Meer rust en betere logistiek op OKC van CWZ

Van de eerste gedachtegang ‘dit moet beter kunnen’ vanuit het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, tot de voordelen na livegang van App to Order zijn te lezen in dit reeds gepubliceerde artikel in de OK Visie krant.

‘App to Order’ verbetert logistiek op operatiekamers

Samen met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen heeft Proud Nerds de App to Order (A²O) ontwikkeld. Met deze innovatie vervangt het ziekenhuis de portofoon in de operatiekamer in het bestelproces van instrumenten en materialen.